MESO Cheek Lift

Beoordeling (0)
Artikelcode: MS100003
Mesococktail Cheek Lift herstelt het bindweefsel, is effectief tegen expressielijnen en vroege tekenen van veroudering, zorgt voor verbetering van de huidtextuur en helpt je gezicht te ontspannen zonder het vermogen om jezelf uit te drukken te verliezen. 10x5ml flacons en 10 transparante pipetten.

check In voorraad

Ontvang tot 22 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Actieve ingrediënten

  • Sodium PCA
  • Vitamines (A-C-E)
  • SYN-AKE

SYN-AKE
Een synthetisch peptide met een laag moleculair gewicht dat expressielijnen verzacht bij topische toepassing. SYN-AKE heeft een op natuurlijke wijze geïnspireerd mechanisme. Het bootst de activiteit na van Waglerin-1, een van nature voorkomend peptide dat wordt aangetroffen in het gif van de tempeladder (Tropidolaemus Wagleri). Waglerin-1 heeft een sterke mogelijkheid om spiercontractie te ontspannen.

Vitamines (A-C-E)
Meso Cheek Lift is een niet-invasieve vorm van mesotherapie waarbij de drie belangrijkste vitamines voor het welzijn van de huid (A-C-E) aanwezig zijn in de meest stabiele vormen om volledige absorptie te garanderen. Vanwege hun activiteit als radicalenvangers beschermen ze de huid tegen externe factoren (vervuiling, UV-A, UV-B) die schadelijk kunnen zijn voor de huid en vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken. 

Voordelen van deze behandeling

  • Herstelt het bindweefsel
  • Vermindert vroege tekenen van veroudering
  • Verbetering van de huidtextuur
  • Verminderen van rimpels
  • Verminderen van striae

Behandelingsfrequentie 
Eenmaal per week gedurende 4-8 weken. De belangrijste behandelgebieden zijn het gezicht en het lichaam. De behandeling is het hgogst effectief daar waar de huid haar elasticiteit heeft verloren (vooral op de wangen). Aanbevelen leeftijd is 35+.