Cellular Liposomes Bio-Drops Serum

Beoordeling (0)
Artikelcode: YR120098
Een krachtig anti-aging serum (100 ml) met planten, stamcel extracten en liposomen. Dit anti-aging serum zorgt voor een intensieve hydratatie en optimale bescherming tegen oxidatie. Het anti-aging serum is geschikt voor 60 plus voor alle huidtypes.

check In voorraad

Ontvang tot 13 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Een rijk voedend serum met een hydratatie boost, gebaseerd op extracten van plantstamcellen, liposomen met natuurlijke bio-extracten en hyaluronzuur. Helpt veroudering te bestrijden, verbetert de stevigheid van de huid en zorgt voor een frisse gladde en jeugdige uitstraling. Kan dagelijks in de ochtend of avond worden gebruikt.

Planten stamcellen (appel)
Zijn verkregen uit een zeldzame Zwitserse groene appel en zijn ingekapseld in liposomen. Hun belangrijkste taak is het beschermen en een ideale omgeving voor de stamcellen te creëren. Zij dragen zorg voor de cel vernieuwing van de huid.

Liposomen op basis van Vitamine E
Vitamine E is een sterke antioxidant, beschermt de huid tegen veroudering en vrije radicalen. 

Liposomen op basis van Clover bloem
Natuurlijk extract rijk aan isoflavonen: plantaardige hormonen die de huid stofwisseling activeren. Rimpels zijn gladgestreken en de huid is beter gehydrateerd en minder kwetsbaar. 

Hyaluronzuur
Een huid identieke stof die bijdraagt aan het volume, de elasticiteit, soepelheid en de stevigheid van de huid. Het vult tussen de verbindende vezels van de huid, zoals collageen en elastine.