Caviar & Dna Marine Treatment Kit

Beoordeling (0)
Artikelcode: YR120366
Behandelingskit voor 8 volledige sessies. Premium anti-rimpel en verstevigende behandeling op basis van kaviaarextract van steurkuit, DNA van zalmeieren en bio-actieve verbindingen. Hydrateert, voedt en helpt de huid haar natuurlijke elasticiteit en uitstraling terug te krijgen. Aanbevolen voor 30+

check In voorraad

Ontvang tot 8 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Inhoud Caviar & Dna Marine Treatment Kit

  • Lait Demaquillant 1 x 125ml
  • Lotion Azulene 1 x 125ml
  • Peeling Scrub Gel No1 1 x 50ml
  • Caviar & Marine DNA Cream 1 x 50ml
  • Caviar & Marine DNA Face Mask 1 x 50ml
  • Caviar & Marine DNA Gel 1 x 30ml
  • Gaasmasker 8 stuks

Gebruik Caviar & Dna Marine Treatment Kit
1. Reinig het gezicht en de hals met de YELLOW ROSE LAIT DEMAQUILLANT. Tonifieer de huid en verwijder eventuele resten reinigingsmelk met de YELLOW ROSE LOTION AZULENE. Reinig de oogcontour met de YELLOW ROSE EYE MAKEUP REMOVER. Exfolieer de huid met de voor de huid geschikte YELLOW ROSE PEELING SCRUB GEL (No1 of No2). Verwijder eventuele scrubresten met de YELLOW ROSE LOTION AZULENE. In plaats van de PEELING SCRUB GELS kan je ook het EXFOLIATING PEEL-OFF FACE MASK met Papaya aanbrengen (een à twee keer per week).

2. Masseer zachtjes de gereinigde huid met behulp van het anti-aging concentraat YELLOW ROSE CAVIAR & DNA MARINE GEL. Je kunt de absorptie verbeteren door de ultrasone schoonheidsapparatuur 2 tot 3 minuten te gebruiken. 

3. Ga door met masseren met zachte, cirkelvormige opwaartse bewegingen met behulp van de anti-aging YELLOW ROSE CAVIAR & DNA MARINE CREAM totdat het bijna is geabsorbeerd.

4. Breng op het gezicht en de hals een geschikte laag YELLOW ROSE CAVIAR & DNA MARINE MASK aan. Leg op het gezicht een gaasje. Laat het masker drogen en verwijder het na 20 minuten samen met het gaasje.Reinig de resten met een tissue of spons en water (of YELLOW ROSE LOTION AZULEEN).

5. Zodra het masker is verwijderd, kunt u de behandeling beëindigen met de YELLOW ROSE CAVIAR & DNA MARINE GEL gevolgd door de YELLOW ROSE CAVIAR & DNA MARINE CREAM.