Membrane Carrot LipLock

Beoordeling (0)
Artikelcode: 191022
Een geconcentreerde formule met machtige genezende kracht. Een beetje gaat een lange weg. LipLock is een zeer speciale formulering die is ontworpen voor het extreem gevoelige weefsel van de lippen, evenals het vergelijkbare gevoelige weefsel van de tepelhof. Het moet dagelijks worden gebruikt voor het behoud van de lipgezondheid, maar is van cruciaal belang voor gebruik na lip-micropigmentatie en tepelhof-tatoeage. Het is van vitaal belang dat behandelaars de complexiteit van het lipweefsel begrijpen, aangezien het constant wordt afgebroken door speeksel. Speeksel is de eerste stap van de spijsvertering en reageert met weefsel zoals je zou verwachten. Lipprocedures brengen unieke risico's met zich mee, waaronder trauma, kleurverlies, uitbraken van koortslip, blauwe plekken en infectie. Inhoud: 5gr.

check In voorraad

Ontvang tot 3 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

De ingrediënten in LipLock zijn speciaal geselecteerd en geformuleerd om de behoeften van lipweefsel te ondersteunen en om de incidentie of ernst van deze mogelijke ontwikkelingen te minimaliseren. Deze ingrediënten, afkomstig uit de hele wereld, zijn van de hoogste kwaliteit, waarbij een paar ingrediënten zeer onderscheidend zijn vanwege een enkele jaarlijkse oogst. Hier is een overzicht van enkele van de belangrijkste ingrediënten:

• Wortel -- De kracht en goedheid van wortelen. Wortelen zijn extreem rijk aan veel belangrijke vitamines en mineralen, zoals antioxidanten bèta-caroteen, alfa-caroteen, fytochemicaliën en glutathion, calcium en kalium, en vitamine A, B1, B2, C en E, die allemaal de huid beschermen en voeden.
• Frambozenzaadolie -- Frambozenzaadolie staat erom bekend een natuurlijke zonbeschermingsfactor van 28 te hebben en bevat sterke antioxidanten die zowel stressondersteuning als bescherming tegen de zon bieden.
• St. Janskruid -- Biedt ondersteuning aan gestrest weefsel en is een bekend kruidenadditief.
• Lysine -- Instrumenteel bij het voorkomen of minimaliseren van uitbraken van koortslippen.
• Arnica -- Vermindert kneuzingen en vergemakkelijkt sneller herstel van gewond weefsel.
• Vitamine C -- Biedt ondersteuning aan verzwakt weefsel en is nodig om collageen aan te maken.

LipLock is 100% food-grade en is volkomen veilig om in te nemen, een belangrijke overweging voor elk product dat bedoeld is voor cosmetische ingrepen op of rond de lippen. Membrane LipLock bevat geen synthetische ingrediënten en verzacht en hydrateert het lipweefsel terwijl het wordt beschermd tijdens genezing door een schone, ademende barrière te bieden. Het moet worden overwogen om het hele jaar door te gebruiken als een dagelijkse voedzame lipconditioner, om droge/gebarsten lippen te beschermen en om de levensduur van permanente make-up te verlengen.

Gebruiksaanwijzing
- Dagelijks gebruik: Kan dagelijks worden gebruikt als hydraterende en anti-verouderingszalf voor de lippen. Omdat het een zeer geconcentreerde formule is, is slechts een kleine hoeveelheid nodig.
- Na de procedure: Na de eerste 6 uur (alle wonden hebben deze periode nodig om te sluiten en om weefselherstel op natuurlijke wijze te laten beginnen), breng Membrane LIPLOCK lippenbalsem voorzichtig aan op droge/gesprongen lippen of na een micropigmentatieprocedure. Ga door met dagelijks gebruik gedurende minimaal één huidcyclus (21 tot 28 dagen) tijdens genezing. Blijf dagelijks gebruiken voor lipgenezing en anti-veroudering, evenals om de levensduur van pigment te bevorderen en om gezond lipweefsel te ondersteunen. Stop het gebruik als er irritatie optreedt.