Binacil Wimperverf Bruin

Beoordeling (0)
Artikelcode: 147004
BINACIL® is een professionele, intensieve, milde en langdurige wimper- en wenkbrauwverf. Alle kleuren kunnen ook met elkaar gemengd worden.

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
  • Koop 5 voor € 3,85 en bespaar 4%
  • Koop 10 voor € 3,65 en bespaar 9%
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Een warme kleur bruin voor wenkbrauwen.

Eén tube bevat 15 g BINACIL™ Wimper- en Wenkbrauwverf voor ca. 40 applicaties en 1 BINACIL™ Mixing & Application Stick.

BELANGRIJK: Gebruik voor het mengen uitsluitend onze BINACIL™ Hydrogen Peroxide Creme om de producteigenschappen te behouden.

TIP: De inwerktijd voor BINACIL™ Wimper- en Wenkbrauwverf bedraagt slechts 2 minuten direct na een Lash Lifting!

Gebruiksaanwijzing:

Binacil wimper-en wenkbrauwverf en ontwikkelaars van Binacil mogen niet met andere producten worden gemengd.

1. Contactlenzen voor de behandeling verwijderen.

2. Verwijder eerst de mascara met oogmake-up remover.

3. Smeer de rand van het bovenste ooglid en het onderste ooglid in met een beschermende huidcrème.

4. Breng op de gladde zijde van het zachte en verfdichte huidbeschermingsblaaadje een beschermende huidcrème aan. 

5. Breng het huidbeschermingsblaaadje bij geopende ogen aan en schuif het voorzichtig onder de onderste wimpers tot aan de rand van het ooglid. Vanaf nu moeten de ogen tot aan het einde van de behandeling gesloten blijven. Voor het verven geschikte handschoenen gebruiken!

6. Meng 10 druppels Binacil ontwikkelingscrème met 2 cm van de gewenste Binacil wimper-en wenkbrauwverf op het hygiënische mengblokje met het speciale Binacil mengstaafje. 

Let op: voor het mengen geen metalen instrumenten gebruiken!

7. Breng het mengsel met het staafje of de waaierpenseel gelijkmatig en royaal aan, vanaf de inplanting tot in de punten.

Inwerktijd: 8-10 minuten (na Lash Lifting slechts 2 minuten!

)

8. Schuif na de inwerktijd de volledige verf met het vlakke uiteinde van het staafje omlaag in de richting van het huidbeschermingsblaadje en weeg het in een papieren tissue af.

9. Veeg de achtergebleven verfresten nu met een vochtige wattenpad grondig uit de wimpers en herhaal dit meerdere keren. Trek daarna het huidbeschermingsblaadje voorzichtig weg en veeg opnieuw met een vochtige pad of tissue na tot alle verfresten verwijderd zijn.

10. Als de wimpers tijdens een cosmetische behandeling liggend worden geverfd, trekt u na stap 8 direct het huidbeschermingsblaadje weg. Verwijder de resterende verf met in water gedrekte wattenpads. Het water wordt in een schaal opgevangen.

11. Verwijder ten slotte nog achtergebleven verfresten van de huid of het ooglid met de speciale Binacil verfverwijderaar.

12. Klaar! Ter versteviging en verzorging van de wimpers Lamination Keratin Booster Fluid aanbrengen. Deze helpt nu de structurele opbouw na elke behandeling te versterken en geeft sterke en glanzende wimpers door de keratin booster, een high-end vloeistof met de meest waardevolle actieve stoffen.

 

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.