Zet de volgende evenementen in je agenda!

Yellow Rose Event • Heerenveen • 20 en 21 januari
Na het enorme succes van vorig jaar, zijn wij verheugd om aan te kondigen dat we op zaterdag 20 en zondag 21 januari 2024 opnieuw het Yellow Rose Event organiseren! Dit keer vindt het event plaats in Heerenveen en duurt het niet één, maar twee dagen. Ook zijn wij trots om te kunnen melden dat we twee zeer ervaren Yellow Rose trainsters uit Griekenland hebben weten te strikken, die samen met Kim en Jaimy de demonstraties en workshops zullen verzorgen. Deze twee dagen beloven een bron van inspiratie te worden, met boeiende workshops, leerzame demonstraties, een overheerlijke lunch, leuk presentjes voor elke klant en niet te vergeten fantastische kortingen op alle Yellow Rose producten. Mis deze unieke kans niet!

Day Of Beauty • Antwerpen • 3 en 4 februari
Day Of Beauty brengt de professionele schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, pedicure of andere beauty professionals in contact met verschillende groothandels. Deze jaarlijkse vakbeurs in de provincie Antwerpen heeft als doel de nieuwste merken, technieken en toestellen op een totaal nieuwe manier kenbaar te maken. Door de interactieve standen, geweldige beurskortingen, de verschillende workshops en lezingen die er te volgen zijn wordt deze dag een heuse ervaring!

Estetika Lente • Brussel • 16, 17 en 18 maart
Estetika is dé ontmoetingsplaats in de Benelux voor allen die professioneel actief zijn in de schoonheidssector. Een uniek salon waar de bezoeker reeds 40 jaar het meest complete overzicht vindt op het gebied van apparatuur, producten, technieken en vorming!

Beauty Trade Special • Utrecht • 6, 7 en 8 april
In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi maakt: dat is wat Beauty Trade Special 2024 je te bieden heeft. Hét beauty event van het voorjaar vindt komend jaar plaats op 6, 7 & 8 april 2024, wederom in de Utrechtse Jaarbeurs. Met vertrouwde en goed gewaardeerde onderdelen, maar deze editie weer met frisse en verrassende nieuwe items!