Zet het volgende evenement in je agenda!

Estetika Herfst • Brussels Expo • 5, 6, 7 oktober 2024
Ontmoet ons op Estetika: dé ontmoetingsplaats in de Benelux voor professionals die actief zijn in de schoonheidssector! Ontdek onze nieuwste producten en laat ons je begeleiden bij het vinden van de perfecte oplossingen voor jouw salon of praktijk. Of je nu op zoek bent naar huidverzorgingsproducten, innovatieve nagelstylingtools of hoogwaardige haarverzorgingsmiddelen: bij Safety4You vind je alles wat je nodig tegen de allerscherpste prijzen. Bestel hier je ticket, gebruik de kortingscode ''DH24EX'' bij het afrekenen en je betaalt slechts €17 in plaats van €55!

Vakbeurs Pedicure & Beauty • Expo Houten • 19 en 20 oktober 2024
Als je geïnteresseerd bent in de pedicure en beauty branche, dan is deze vakbeurs zeker iets voor jou! Deze vakbeurs wordt weer gehouden gehouden op zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2024 in Expo Houten, een centraal gelegen locatie in Nederland. Je kunt hier de nieuwste producten en technieken ontdekken én netwerken met andere professionals uit de industrie. Uiteraard zullen wij te gekke kortingen hebben op ons gehele assortiment zodat je extra voordelig je inkopen kunt komen doen. Reden om langs te komen!

Sale & Inspiration Event • Showroom Heerenveen • 10 november 2024
Op zondag 10 november organiseren wij weer een Sale & Inspriation Event in onze showroom te Heerenveen. Het wordt een speciale editie met een inspirerende spreker, leerzame workshops, overheerlijke lunch, goodiebags en uiteraard te gekke beauty acties. Houd onze social media en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie!