BEURSAGENDA

OVERZICHT

Ieder jaar staan wij van Safety4you met ons complete beauty assortiment op beurzen en events in zowel binnen- als buitenland. Bekijk hieronder het actuele overzicht van beurzen en events waar Safety4you aan deel neemt! Kom je ook?

BEAUTY TRADE FESTIVAL UTRECHT - 25, 26 & 27 SEPTEMBER 2021

Beauty Trade Festival is dé plek voor schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, visagisten, welnessmedewerkers, kappers, pedicures en masseurs. De beurs in het najaar van 2021 staat volledig centraal in het elkaar weer ontmoeten. In een veilige en aantrekkelijke omgeving met elkaar ervaringen uitwisselen, nieuwe kennis delen, trends bekijken, nieuwe technieken laten zien en mooie producten te lanceren. Wij van Safety4you zullen drie dagen lang producten presenteren, demonstraties geven en u voorzien van professioneel en kundig advies.

ESTETIKA BRUSSEL - 9,10 & 11 OKTOBER 2021

Estetika is dé ontmoetingsplaats in de Benelux voor duizenden schoonheidsspecialistes(n), pedicures, nagelstylistes(n), dermatologen, visagisten, welnessmedewerkers, kappers en masseurs. Een unieke plek waar u als bezoeker het meest complete overzicht vindt op het gebied van apparatuur, producten, technieken en vorming. Wij van Safety4you bieden hier het meest complete overzicht op het gebied van salonapparatuur, schoonheidsproducten, technieken en vorming.

SALE & INSPIRATION EVENT - 13 & 14 NOVEMBER

Niet te vergeten: hét sale & inspiration event in onze showroom te Heerenveen! Dit wordt een dag met heel veel sale, verkoop van showmodellen, goodiebags, lekkere hapjes en drankjes, gratis demonstraties, fijne muziek, een leuke sfeer en uiteraard professioneel en kundig advies. Een event boordevol inspiratie en informatie. Dit wil je niet missen!