Betalen

BETALEN

BETAALMETHODES

U kunt uw bestelling betalen met iDeal, Credit Card (VISA en MasterCard), PayPal en Bancontact. Wanneer u problemen heeft bij het betaalproces van uw bestelling of wanneer u uw bestelling telefonisch plaatst, kunt u gebruik maken van het Mollie betaalsysteem. U ontvangt dan van ons een orderbevestiging met een rechtstreekse betaallink.

IDEAL

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder bij Postbank, Rabobank, ABN AMRO, ING of SNS bank kunt u direct gebruik maken van iDeal. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, zodat wij direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling.

CREDITCARD

Als u kiest voor een betaling met creditcard, geeft ueerst aan welk type creditkaart of debitkaart u wilt gaan gebruiken. Vervolgens vult u uw creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (staat vaak op de achterkant van uw kaart) en eventueel een extra wachtwoord in. Mocht u items retour sturen dan wordt het bedrag hiervan binnen zes weken op uw creditcard teruggestort.

PAYPAL

PayPal is een veilige, snelle en gemakkelijke manier van online betalen waarbij u uw bankrekening of creditcard aan uw PayPal account koppelt. PayPal biedt het gemak van het (veilig) opslaan van uw betaalgegevens, zo hoeft u geen randomreader te gebruiken bij het afrekenen van uw bestelling. PayPal is beschikbaar in alle landen, waardoor internationaal afrekenen met gemak verloopt.

BANCONTACT

Belgische klanten kunnen eenvoudig, snel, veilig en betrouwbaar betalen via BanContact voor de banken KBC, Belfius Bank, Fortis Bank, FINTRO, AXA Bank, CBC, ING Bank, VDK Spaarbank en Dexia. Een betaling met Bancontact is vergelijkbaar met die van een iDEAL-betaling. Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met de vertrouwde internetbankieromgeving van de koper.

FACTUREN

Wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestiging in uw mailbox. Omdat het beter is voor het milieu, sturen wij de facturen digitaal.

BTW-TARIEF

Nederlandse klanten betalen voor al onze producten en diensten het standaard BTW-tarief van 21%. Klanten die in het buitenland woonachtig zijn en in bezit zijn van een geldig BTW/VAT nummer, kunnen aanspraak maken op vrijstelling van BTW. Wanneer u tijdens het afrekenproces uw geldige BTW/VAT nummer invoert wordt er een 0% BTW-tarief toegepast.

KORTINGSCODE

Wanneer u een kortingscode heeft ontvangen kunt u deze tijdens het afrekenproces invullen. De korting wordt automatisch verwerkt. Kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes.

TERUGBETALEN

Heeft u onverhoopt uw bestelling dubbel geplaatst en betaald of wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via 0513 435453. Bij annulering van uw bestelling worden 20% annuleringskosten in rekening gebracht. Wij streven ernaar om uw geld terug te storten binnen 14 dagen.