Betaalmethodes

Online, telefonisch of per mail
Je kunt op de volgende manieren een bestelling plaatsen: via de webshop, per e-mail verkoop@safety4you.eu of telefonisch 0513 43 54 53. Deze bestelling kun je betalen met iDeal, Credit Card (VISA en MasterCard), PayPal en Bancontact. Wanneer je problemen hebt bij het betaalproces van je bestelling of wanneer je jouw bestelling telefonisch plaatst, ontvang je van ons een orderbevestiging met een betaallink.

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder bij Postbank, Rabobank, ABN AMRO, ING of SNS bank kun je direct gebruik maken van iDeal. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven, zodat wij direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling.

Creditcard
Als je kiest voor een betaling met creditcard, geeft je eerst aan welk type creditkaart of debitkaart je wilt gaan gebruiken. Vervolgens vult je jouw creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (staat vaak op de achterkant van je kaart) en eventueel een extra wachtwoord in. Mocht je items retour sturen dan wordt het bedrag hiervan binnen zes weken op jouw creditcard teruggestort.

PayPal
PayPal is een veilige, snelle en gemakkelijke manier van online betalen waarbij je jouw bankrekening of creditcard aan je PayPal account koppelt. PayPal biedt het gemak van het (veilig) opslaan van jouw betaalgegevens, zo hoef je geen randomreader te gebruiken bij het afrekenen van jouw bestelling. PayPal is beschikbaar in alle landen, waardoor internationaal afrekenen met gemak verloopt.

Bancontact
Belgische klanten kunnen eenvoudig, snel, veilig en betrouwbaar betalen via BanContact voor de banken KBC, Belfius Bank, Fortis Bank, FINTRO, AXA Bank, CBC, ING Bank, VDK Spaarbank en Dexia. Een betaling met Bancontact is vergelijkbaar met die van een iDEAL-betaling. Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met de vertrouwde internetbankieromgeving van de koper.

Facturen
Wanneer je bestelling is verzonden, ontvanng je een bevestiging in je mailbox. Omdat het beter is voor het milieu, sturen wij de facturen digitaal.

BTW Tarief
Nederlandse klanten betalen voor al onze producten en diensten het standaard BTW-tarief van 21%. Klanten die in het buitenland woonachtig zijn en in bezit zijn van een geldig BTW/VAT nummer, kunnen aanspraak maken op vrijstelling van BTW. Wanneer je tijdens het afrekenproces je geldige BTW/VAT nummer invoert wordt er een 0% BTW-tarief toegepast.

Kortingscode
Wanneer je een kortingscode hebt ontvangen kun je deze tijdens het afrekenproces invullen. De korting wordt automatisch verwerkt. Kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes.

Terugbetalen
Heb je onverhoopt je bestelling dubbel geplaatst en betaald of wil je jouw bestelling annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via 0513 435453. Bij annulering van je bestelling worden 20% annuleringskosten in rekening gebracht. Wij streven ernaar om jouw geld terug te storten binnen 14 dagen.