Aqua Care Facial

Aqua Care Facial
Op voorraad
Artikelcode:
161084
€ 495,00

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Flexibiliteit en individuele begeleiding

Kennis van de sector

Directe inkoop bij vooraanstaande leveranciers

Met dit apparaat kun je op een innovatieve manier de huid reinigen en exfoliëren. Door de zuigkracht in combinatie met verschillende solutions, worden poriën diep gereinigd. Hierdoor krijgt de huid een gladde en frisse uitstraling. De solutions die gebruikt kunnen worden bij dit apparaat zijn de Peeling en Soothing Solution.

 

Bij de Peeling Solution zijn de hoofdbestandsdelen 89% water, 8% glycolzuur en 3% glycerine. Dit zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd, daarnaast heeft het een positief effect op de huidelasticiteit en het herstel van de huidbarrière.

 

Bij de Soothing Solution zijn de hoofdbestandsdelen 89% water, 8% glycolzuur, 2% niacinamide en 1% natriumlactaat. Na behandeling verliest de huid minder vocht en is beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Dit resulteert in een gehydrateerde huid met een gezonde gloed.

 

De Aqua Care Facial wordt geleverd met 1 Set Aqua Solutions 3*110ml (2st. Peeling Solution + 1st. Soothing Solution). Met 1 flesje Solution kunnen 3 á 4 behandelingen worden uitgevoerd.

 

Afmeting product: 211x189x288cm

Materiaal: A.B.S., PE, PC, Silicone, Cr3+ & Titanium

Vacuum: 0-478mmHg DC 5.0V / 1,200mA

Gewicht: 1,9kg

Made In Zuid Korea

Schrijf je eigen recensie
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Klik hier om in te loggen, of maak een account aan.