Reymerink 70% Alcohol Podior 1L

Beoordeling (0)
Artikelcode: 201016
Reymerink 70% Alcohol Podior is een gebruiksklare vloeistof op basis van gedenatureerde ethylacohol. Geschikt voor desinfectie van de huid en (kleine) oppervlakken. Inhoud: 1 liter. 

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
  • Koop 3 voor € 4,85 en bespaar 2%
  • Koop 6 voor € 4,75 en bespaar 4%
  • Koop 12 voor € 4,65 en bespaar 6%
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Desinfectie van de huid
Dit middel is uitsluitend bedoeld voor het desinfecteren van intacte huid die niet zal worden geopend of doorboord na desinfectie. Reinig eerst de huid die je wilt desinfecteren en droog deze grondig af. Breng het middel aan op de te behandelen huid met bijvoorbeeld een celstofdepper. Zorg ervoor dat je voldoende van het middel aanbrengt zodat de huid gedurende de volledige inwerktijd (minimaal 30 seconden) vochtig blijft. Laat daarna de huid drogen. Minimale inwerktijd: 30 seconden.

Desinfectie van oppervlakken
Dit middel is uitsluitend bedoeld voor kleine oppervlakken (maximaal 0,5 m²). Reinig de te behandelen oppervlakken eerst en spoel het gebruikte reinigingsmiddel af met schoon water. Verwijder overtollig water. Breng het middel aan op het te behandelen oppervlak met een doekje of een prop watten en laat het ongeveer 5 minuten inwerken. Zorg ervoor dat het oppervlak gedurende de gehele inwerktijd nat blijft door voldoende vloeistof te gebruiken. Droog het oppervlak daarna af met bijvoorbeeld een celstofdoek. Inwerktijd: ongeveer 5 minuten.