Ado Natural Herbal Peeling

Beoordeling (0)
Artikelcode: YR120216
Een natuurlijke kruidenpeeling met verse zee spons, algen en natuurlijke extracten en hierdoor een perfecte kruidenpeeling voor een gladde en frisse uitstraling! Omdat de ADO Kruidenpeeling een intensieve en krachtige peeling is, raden wij ten alle tijden een training aan zodat je de peeling op de juiste manier uitvoert bij jouw klanten. 

check In voorraad

Ontvang tot 21 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Let op! Bij aanschaf van de ADO Kruidenpeeling geef je aan dat je de werking van ADO Kruidenpeeling begrijpt. Hierdoor behandel je alleen volgens de aangegeven behandelstappen en neem je alle voorzorgsmaaregelen voor een behandeling. Koop hier een online training!

Wat doet de kruidenpeeling?

De massage en de kruiden stimuleren de doorbloeding van de huid, zodat de huidstofwisseling toeneemt. Tevens worden sneller nieuwe cellen gevormd en heeft het een positieve invloed op de productie van collageen en elastine. Verder zorgt de kruidenpeeling voor een afvlakking van de huidrimpels en een verbetering van de huidkwaliteit, zowel met betrekking tot de kleur als tot de huidtekening. Het reinigt de huid diep van overtollige talgproductie en dode huidcellen. Bovenstaande leidt er uiteindelijk toe dat de huid gladder, frisser, elastischer wordt en een satijnachtige zachtheid en uitstraling krijgt.

Indicaties

 • Alle soorten van acné
 • Vette huid met grove poriën
 • Acné littekens of andere vormen van littekens
 • Verouderde huid
 • Fijne rimpels
 • Vermoeide en/of verwaarloosde huid
 • Te gebruiken op gelaat en lichaam

Contra Indicaties

 • Zwangere vrouwen
 • Dunne gevoelige huid
 • Geïrriteerde huid
 • Huid met couperose
 • Huid met dermatologische aandoeningen
 • Geïnfecteerde huid
 • Niet te gebruiken na een ontharingsbehandeling
 • Eczeem of psoriasis

Voorzorgsmaatregelen
- Vermijd gebruik op de oogcontouren, lippen, neusgaten en de schildklier. Bij het aanbrengen van de Ado Natural Herbal Peeling bescherm je deze gebieden met een laagje vaseline of een geschikte olieachtige gele rozencrème.
- Vermijd gebruik van de Ado Natural Herbal Peeling tijdens de zomer en/of maanden met veel zonlicht.
- Voor het aanbrengen van de Ado Natural Herbal Peeling moet een tolerantietest worden uitgevoerd op een klein huidgebied. 2-3 dagen voorafgaand aan het aanbrengen van Ado Natural Herbal Peeling is een diepe (afhankelijk van de huidconditie) reiniging van de huid aanbevolen.
- Breng tijdens het gebruik van de Ado Natural Herbal Peeling altijd een zonbeschermende crème aan (Yellow Rose Cellular Sun Care Cream SPF50+ of Yellow Rose Sun Care Cream SPF30) overdag.
- Er mag geen apparatuur zoals een vapozone, galvanic, ultrasound, mesotherapie of een hoog frequent tijdens een Ado Natural Herbal Peeling worden toegepast.
- De Ado Natural Herbal Peeling mag niet vaker dan één keer per maand en niet vaker dan 4 keer per jaar worden gebruikt.
- De eerste 6 tot 12 uur voelt de huid geïrriteerd en alsof er lichte naaldjes in de huid prikken.
- De volgende uren na de behandeling lijkt het alsof de huid donkerder wordt (sunburning).
- De klant mag de komende 4 dagen, totdat de peeling voltooid is, geen water gebruiken op de behandelde huid, geen zeep of andere cosmetica. 

De behandeling
1.  Reinig het toepassingsgebied met de Yellow Rose Face Wash en de Yellow Rose Lotion Astringente A. Bedek alle gebieden waar het product niet kan worden aangebracht met vaseline of een geschikte, olieachtige Yellow Rose crème.

2. Gebruik de bij de productverpakking geleverde lepel om een geschikte hoeveelheid Ado Natural Herbal Peeling in een kom te doen. Poeder (altijd afhankelijk van het toepassingsgebied: gezicht of lichaam) en giet vervolgens een voldoende hoeveelheid van de Ado Lotion in de kom.

3. Begin stevig te mengen tot er een homogene pasta ontstaat. Voor een gemiddeld normaal gebruik (gezichtsverzorging) zijn de benodigde hoeveelheden 2,5 lepels poeder gemengd met 6 lepels lotion. Indien een sterker resultaat gewenst is, kan het mengsel licht au bain-marie verwarmd worden.

4. Breng de homogene pasta na 1-2 minuten gelijkmatig aan op de huid. Laat de Ado Natural Herbal Peeling 2-3 minuten zitten.

5. Voeg wat Ado Lotion toe aan de kom en draag beschermende handschoenen. Maak je vingertoppen nat in de kom en begin een zachte massage uit te voeren met cirkelvormige, opwaartse bewegingen.

6. Masseer gedurende 1-3 minuten zonder druk uit te oefenen. De massage moet gelijkmatig worden uitgevoerd. Verleng de massage niet over hetzelfde gebied om ongewenste langdurige irritatie te voorkomen. Vraag altijd aan de klant of hij/zij de aanvraag kan tolereren. Masseer niet langer dan 3 minuten.

7. Houd uw vingertoppen altijd vochtig met Ado Lotion. Dit voorkomt dat het product uitdroogt. Normaal gebruik van het product (masseren - wrijven) veroorzaakt hyperemie, verhoogde bloedstroom en gecontroleerde irritatie. De gecontroleerde irritatie hangt af van het type huid en de intensiteit en de duur van het wrijven. Deze reactie bepaalt de duur van massage (meestal maximaal 1 tot 3 minuten). Vraag altijd aan de klant of hij/zij de aanvraag kan tolereren. Masseer niet voor ruim 3 minuten.

8. Verwijder de Ado Natural Herbal Peeling met water en breng het verzachtende en kalmerende Yellow Rose Masque de Beauté Azulène aan . Laat het masker 20 minuten intrekken, verwijder het met water en bescherm de huid met Yellow Rose Cellular Sun Care Cream SPF 50+ of Yellow Rose Sun Care Cream SPF 30.

9. In de volgende 3-4 dagen begint de huid te exfoliëren. Gedurende de periode van 3-4 dagen mag de huid in geen geval worden ingewreven of geïrriteerd manier. Er mogen geen zeep en cosmetische producten worden gebruikt, behalve Yellow Rose Sun Care-crèmes overdag. Bij meer dan getolereerde klachten dient de kalmerende Yellow Rose Lotion Azulène te worden aangebracht.

10. Voltooi op de 4e of 5e dag de Ado Natural Herbal Peeling behandeling door eventuele resten van de exfoliatie voorzichtig te reinigen. Denk hier bijvoorbeeld aan een reinigingsmelk, een zachte scrub, een hydraterende serum of een verzachtend masker.

11. In de volgende dagen heeft de huid hydratatie en bescherming nodig. U dient de klant te adviseren de nieuwe, verjongde huid overdag te beschermen met de Yellow Rose Cellular Sun Care Cream SPF 50+ of Yellow Rose Sun Care Cream SPF 30.

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.

check In voorraad

check In voorraad

check In voorraad

check In voorraad

check In voorraad

check In voorraad