2 In 1 Microdermabrasie Apparaat

Beoordeling (0)
Artikelcode: 161087
Het 2 in 1 Microdermabrasie apparaat is een geweldige combinatie van de Kristal methode én de Diamant methode. Het apparaat beschikt over een pijnloze en effectieve huidverbeteringstechniek om de huid gladder, zachter en frisser te maken door middel van een mechanische peeling. Hét microdermabrasie apparaat voor het verminderen van rimpels, 'kraaienpoten', ouderdomsvlekken en littekens van acne.

check In voorraad

Ontvang tot 210 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Koop hier onze online training zodat je direct aan de slag kunt!

Microdermabrasie is een intensieve peeling om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. Bij de andere vorm van microdermabrasie verwijderen we met een diamanten kop de bovenste lagen van de huid. Door de huid te vacuümzuigen worden de dode huidcellen direct afgezogen. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid.

Resultaten
De resultaten zijn direct zichtbaar! De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien. Het voordeel van een mechanische peeling ten opzichte van een chemische peeling is dat de diepte en de werking van de peeling zeer nauwkeurig bepaald kan worden en per behandeld gebied aangepast kan worden.

Microdermabrasie peeling of chemische peeling?
Het voordeel van een mechanische peeling ten opzichte van een chemische peeling is dat de diepte en de werking van de peeling zeer nauwkeurig bepaald kan worden en per behandeld gebied aangepast kan worden. Vanwege deze nauwkeurigheid is een Microdermabrasie behandeling uitstekend geschikt voor de behandeling van littekens en pigmentvlekken.

Microdermabrasie kristal of diamant?
Er is een verschil tussen de diamant en kristal methode. De kristal methode is intensiever maar tevens ook wat gevoeliger, de diamant methode is zachter en pijnloos maar heb je iets meer behandelingen voor nodig (+- 3) om het gewenste resultaat te behalen. 

Indicaties voor microdermabrasie

  • Pigment en/of ouderdomsvlekken
  • Acne littekens
  • Vergrote porien
  • Vette huidtype
  • Futloze droge huid
  • Vale doffe huid rokershuid
  • Hyperkeratosis
  • Striae
  • Milias

Kortom: een onmisbaar apparaat in jouw salon wat beschikt over een effectieve huidverbeteringstechniek. Deze geweldige huidverbeteringstechniek wil jij toch ook beheersen en direct uitvoeren bij al jou klanten? 

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.