2 in 1 Microdermabrasie Apparaat

Het 2 in 1 Microdermabrasie Apparaat is hét apparaat voor het verminderen van rimpels, 'kraaienpoten', ouderdomsvlekken en littekens van acne. Het 2 in 1 Microdermabrasie Apparaat is een combinatie van Micro-Crystal en Microdermabrasie technique wat de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert en collageen. De resultaten zijn direct zichtbaar! Het apparaat wordt geleverd inclusief diamanten koppen, wegwerp filters, kristal opzetstukjes, microdermabrasie kristallen en een handleiding.

Niet op voorraad
Artikelcode:
161087
€ 1.195,00

Voor 15 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden!

Vanaf €70 (excl. BTW) gratis verzending*

Kennis van de sector

Directe inkoop bij vooraanstaande leveranciers

 

 

 

2 in 1 Microdermabrasie Apparaat
Het 2 in 1 Microdermabrasie Apparaat is een combinatie van de Kristal en de Diamant methode. Microdermabrasie is een intensieve peeling om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. Bij de andere vorm van microdermabrasie verwijderen we met een diamanten kop de bovenste lagen van de huid. Door de huid te vacuümzuigen worden de dode huidcellen direct afgezogen.

Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien. Het voordeel van een mechanische peeling ten opzichte van een chemische peeling is dat de diepte en de werking van de peeling zeer nauwkeurig bepaald kan worden en per behandeld gebied aangepast kan worden.

Microdermabrasie behandeling
Microdermabrasie betekend letterlijk het "afslijpen van de huid’’ en is een mechanische super peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag. Deze cellen verplaatsen zich vervolgens naar de bovenste lagen en vervangen geleidelijk het oude beschadigde weefsel. Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag. Deze cellen verplaatsen zich vervolgens naar de bovenste lagen en vervangen geleidelijk het oude beschadigde weefsel.

Microdermabrasie peeling of chemische peeling?
Het voordeel van een mechanische peeling ten opzichte van een chemische peeling is dat de diepte en de werking van de peeling zeer nauwkeurig bepaald kan worden en per behandeld gebied aangepast kan worden. Vanwege deze nauwkeurigheid is een Microdermabrasie behandeling uitstekend geschikt voor de behandeling van littekens en pigmentvlekken.

Microdermabrasie kristal of diamant?
Er is een verschil tussen de diamant en kristal methode. De kristal methode is intensiever maar tevens ook wat gevoeliger, de diamant methode is zachter en pijnloos maar heb je iets meer behandelingen voor nodig (+- 3) om het gewenste resultaat te behalen. 

Indicaties Microdermabrasie
- Pigment en/of ouderdomsvlekken
- Acne littekens
- Fijne lijntjes of ondiepe rimpels
- Vergrote porien
- Vette huidtype
- Futloze droge huid 
- Vale doffe huid rokershuid
- Hyperkeratosis
- Striae
- Milias

Vragen of meer informatie nodig? Bel gerust naar 0513 - 43 53 54 en vraag naar Kim. Onze specialiste Kim kan je alles vertellen over de ins en outs van het 2 in 1 Microdermabrasie Apparaat.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan.