18-Nano U-Shape Blades 0.18 mm

Beoordeling (0)
Artikelcode: PMU100042
De ultradunne en vlijmscherpe wegwerpmesjes, perfect voor microblading en het creëren van gebogen hairstrokes. Beschikbaar per doos van 50 mesjes, elk mesje bevat 12 naalden. De mesjes hebben een U-vormige naaldplaatsing, waardoor ze het zachtst zijn voor de huid in vergelijking met slope blades. Ze minimaliseren huidbeschadiging en zijn ideaal voor precieze en minder invasieve behandelingen.

check In voorraad

Ontvang tot 9 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Inhoud

  • Een doos met 50 mesjes
  • Steriel en voor eenmalig gebruik

 

Specificaties/voordelen

  • Steriel en gemaakt van uiterst dun (0,18 mm) medisch roestvrij staal.
  • Garandeert strakke streken met minimale huidbeschadiging.
  • Wegwerpbaar met vermelding van LOT-nummer en vervaldatum.
  • Langere naaldpunt voor nauwkeurigheid.

Behandeling

Geschikt voor het nauwkeurig creëren van gebogen hairstrokes, deze mesjes zijn ideaal voor het bereiken van strakke resultaten, vooral op droge en normale huidtypes. Ze bieden perfecte precisie voor het tekenen van korte tot middellange hairstrokes, waarbij slechts één of twee bewegingen per hairstroke voldoende zijn voor een langdurige kleur.

Voorzorgsmaatregelen zijn essentieel voor optimale resultaten: zorg ervoor dat de naalden loodrecht op de huid staan en vermijd zijwaartse bewegingen. Span de huid goed aan en breng de hairstrokes langzaam en gelijkmatig aan langs de wenkbrauw, met een gecontroleerde hand en zonder overmatige druk uit te oefenen. Deze technieken helpen bij het creëren van perfecte gebogen hairstrokes voor een natuurlijke uitstraling.

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00

x Niet in voorraad

€ 0,00