Training huidverbeteringstecknieken

Wilt u uw salonaanbod uitbreiden door huidverbeterende behandelingen aan te bieden?
Tijdens onze training huidverbeteringstechnieken leert u hoe u prachtige resultaten kunt boeken bij uw klanten met diverse apparatuur!
In de training leert u werken met de volgende apparatuur: microdermabrasie, ultrasound, skinpeeler, hoog frequent en iontoforese. In de training wordt zowel de theorie als de praktijk uitgebreid behandeld. Inclusief lunch, naslagwerk en certificaat. Kosten van de training: €95,- excl. BTW.

Microdermabrasie
Diamant microdermabrasie is een niet-operatieve diepte huidpeeling methode. Met behulp van diamanten kopjes wordt de bovenste laag huid verwijderd. Tevens worden alle dode huidcellen als het ware ‘opgezogen’. Door microdermabrasie wordt de doorbloeding in de huid verbeterd en de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. Microdermabrasie wordt aangeraden in kuurverband.

Efficiënte behandeling voor:
huidveroudering, grove poriën, pigmentvlekken, (acne) littekens, rimpels, rokershuid en bij verslapping van de huid.

Ultrasound
Door het behandelen van de huid met ultrageluid, worden de tussenruimten tussen de cellen wijder, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. De behandeling zorgt er voor dat de afvoer van afvalstoffen en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de cellen verbetert. Nieuwe aanmaak van cellen zorgen voor betere kwaliteit van het bindweefsel en de collageen en elastine vezels waardoor de huid gladder wordt en rimpels vervagen.

Efficiënte behandeling bij:
wallen, vochtophopingen, donkere kringen, vetophopingen

Skinpeeler
De Skinpeeler verbetert door middel van ultrasoon de microcirculatie en de zuurstofvoorziening van de cellen en zorgt voor een betere opname van de werkzame stoffen door de huid. Met deze methode haal je op nauwkeurige wijze overmatig talg uit de poriën en de haarzakjes worden verwijderd. Mee-eters en bacteriën worden zo ook vernietigd. Het zorgt voor een goed behoud en een goede stimulatie en vochtregulatie van de huid.

Efficiënte behandeling voor:
Ouderdomsvlekken, littekenbehandelingen, vette/onzuivere huid, fijne lijntjes en bij grauwe huidteint.

Hoog frequent
De hoogfrequentie elektrotherapie is een belangrijk onderdeel bij schoonheidsbehandelingen. Via een glazen elektronische buis wordt stroom overgebracht op het gezicht, wat zorgt voor de volgende resultaten:
Verhoogt de bloedsomloop. Verbetert de stofwisseling, waardoor de huid beter ademt. Verhoogt de doorlaatbaarheid van de cellen, waardoor de werkstoffen beter door de huid worden opgenomen. Doodt bacteriën, werkt ontstekingsremmend en verhoogt de immuniteit van de huid.

Iontoforese
Iontophorese is een behandelmethode waarbij door gelijkstroom de natuurlijke barrière van de huid wordt doorbroken om de werkstoffen in diepere huidlagen binnen te loodsen. Het insluizen van producten in diepere huidlagen heeft verschillende effecten. Het activeert de celstofwisseling en bevordert de bloedcirculatie wat zorgt voor een betere regeneratievermogen van de huid. De werkstof die u aanbrengt op de huid wordt d.m.v. de galvanische stroom (pijnloos!) diep in de huidlagen gebracht. Uit onderzoek is gebleken dat galvanische behandelingen de afgifte van werkzame stoffen tot 24 uur bevorderen. De actieve stoffen worden meer dan 70% beter opgenomen door een huid die is behandeld met de Iontoforese.

 

< Terug naar cursusdagen