Luminance Pearl Peel-Off Face Mask

Arikelnr.: YR120360-M

Status: Op voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Luminance Pearl Peel-Off Face Mask 150g Log in om te bestellen
Luminance Pearl Peel-Off Face Mask 700 gr Log in om te bestellen
Luxe ‘peel-off’ masker met het oplichtende Parelextract en verhelderend diamantstof. Deze unieke formule is verrijkt met marine collageen, niacinamide en stabiele vitamine C. Hydrateert en verstevigt en maakt de huid helder, stralend en soepel.
Luxe peel-off masker met verhelderend parel extract en diamantstof. Deze unieke formule is verrijkt met marine collageen, niacinamide en stabiele vitamine C. Hydrateert, verstevigd en maakt de huid helder, stralend en zacht. Bevat poeder van natuurlijke parels (gehydrolyseerd parel poeder, rijk aan zeealgen en aminozuren) en microsferen met diamantstof. Stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en verminderd verkleuringen van de huid.

Bevat poeder van natuurlijke parels (gehydrolyseerd parel rijk aan spoorelementen en aminozuren) en microbolletjes met diamant poeder, twee luxe ingrediënten voor een heldere teint. Bevat ook trehaloze (effectieve hydratatie), een speciale mix van vitamine C en niacinamide ( vitamine B3) die hydrateert, stimuleert de natuurlijke collageen biosynthese en verminderd verkleuringen en allantoine (rustgevend, verzacht en cellulaire cel vernieuwing)


Zakelijk Product Ja

Schrijf uw eigen review

u beoordeeld nu Luminance Pearl Peel-Off Face Mask

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering