Cursusdagen

 

 

Hieronder vindt u een overzicht van onze beschikbare workshops. U kunt
zich inschrijven door een e-mail naar klantenservice@safety4you.eu te sturen of direct via de webshop.

Actuele agenda 2018 

Cursus: Huidverbeteringstechnieken i.cm. apparatuur

Wilt u graag innovatieve huid verbeterende behandelingen aanbieden in uw salon of wilt u uw kennis verbreden op het gebied van huidverbetering? Tijdens deze training wordt er gewerkt met onze nieuwste huidverbeteringsapparatuur. De volgende apparaten komen o.a. aan bod: skin peeler, ultrasound, diamant microdermabrasie, hoogfrequent, cold & hot hamer en iontophorese. De training duurt een hele dag waarbij de theorie en praktijk uitgebreid worden behandeld. Een model meenemen is niet nodig. De dag is inclusief lunch, naslagwerk en een certificaat ( na een succesvolle deelname).

Datum : Maandag 4 juni, 10:00-15:30 
Locatie : Heerenveen
Kosten €95,- excl. BTW

Ik wil me nu inschrijven 

 

Cursus: Spot Remover Thermo-Coagulatie

Bent u schoonheidsspecialiste en op zoek naar een methode waarmee u huidoneffenheden van uw klanten kunt behandelen? Thermo coagulatie is dé manier om veel voorkomende problemen zoals bloedblaasjes, pigmentvlekken, fibromen en spider-nivea te verwijderen. Tijdens deze training leert u de theorie achter thermo coagulatie, hoe het apparaat in de praktijk werkt en op welke manier de juiste behandelmethode toegepast kan worden. Een prachtige methode met een onmiddellijk effect zodat uw klanten al met 1 behandeling verlost zijn van huidoneffenheden. De training duurt een dagdeel waarbij de theorie en praktijk uitgebreid worden behandeld. Een model meenemen is niet nodig. De dag is inclusief koffie/thee, naslagwerk en een certificaat ( na een succesvolle deelname).

Datum Maandag 11 juni, 10:00 -12:30 
Locatie : Heerenveen
Kosten €55,- excl. BTW

 

Ik wil me nu inschrijven

 

Cursus: Fruitzuren AHA en ADO Kruidenpeeling

Bent u geïnteresseerd in huidverbetering i.c.m. producten? Tijdens deze training leert u hoe u fruitzuren en de ado kruidenpeeling kunt toepassen op basis van verschillende (zeer) hoge concentraties. De training duurt een dagdeel waarbij de theorie en praktijk uitgebreid worden behandeld. Een model meenemen is niet nodig. De dag is inclusief koffie/thee, naslagwerk en een certificaat ( na een succesvolle deelname).

Datum Maandag 11 juni, 13:30-16:00 
Locatie Heerenveen
Kosten : €55,- excl. BTW 

Ik wil me nu inschrijven

*De vooraf te betalen kosten voor de training bedragen €25,00. Mocht u na afloop voor €75,00 of meer aan producten van Yellow Rose Cosmetics besteden dan worden de vooraf gemaakte kosten van €25,00 verrekend met de aangekochte producten in onze showroom na afloop van de training. LET OP! M.u.v. Fruitzuren AHA en ADO Kruidenpeeling cursus.