Cellular Eye Contour Mask

Arikelnr.: YR120319-M

Status: Op voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Cellular Eye Contour Mask 15ml Retail Log in om te bestellen
Cellular Eye Contour Mask 50ml Log in om te bestellen
Verstevigend, hydraterend en verkoelend anti-aging, gelmasker voor de gevoelige oogcontouren.
Verstevigend, hydraterend en verkoelend anti-aging gelmasker voor de gevoelige oogcontouren. Deze sterk geconcentreerde formule met plantstamcellen, oligopeptiden, natuurlijke extracten en andere werkzame bestanddelen helpt bij het bestrijden van rimpels en expressielijnen, donkere kringen en wallen. Maakt de huid stevig en stralend en geeft haar een frisse en jeugdige uitstraling. Gekeurd door oogartsen en dermatologisch getest.
Bevat Plantstamcellen (cellulaire bescherming en regeneratie), een complex van oligopeptiden van hibiscus esculentus (okra) (botox-achtig en anti-oxiderend effect), hoog, laag en zeer laag moleculegewicht hyaluronzuur (effectieve hydratatie), een geavanceerde nieuwe systeem ter voorkoming en bestrijding van zakken onder de ogen (hesperidine methyl chalcon, dipeptide valyl-tryptophane, oligopeptide (peptide Pal - GQPR) en liposomen met carnitine en cafeïne) en een speciaal mengsel voor het terugdringen van de donkere kringen onder de ogen (2 oligopeptiden (Pal-GHK + Pal-GQPR), N-hydroxysuccinimide en de flavonoïde crysin).
Bevat ook anti-oxidanten, vitamine E, liposomen met co-enzym Q10 en carnitine, niacinamide, euphrasia-extract (een kruid dat traditioneel gebruikt wordt voor ooginfecties en irritaties omdat het is rijk aan gallotannines en flavonoïden met anti-ontstekings en toning effect), liposomen met sfingolipiden (hydraterende en cellulaire membraan beschermende vermogens), verstevigende tarweproteïnen, rozendistillaat (hydraterend en kalmerend), komkommerextract, trimethyl-glycine (hydraterend aminozuur van nature aanwezig in levende organismen), a-bisabolol, aloë vera gel, (provitamine B5) d-panthenol en allantoïne.
Zakelijk Product Ja

Schrijf uw eigen review

u beoordeeld nu Cellular Eye Contour Mask

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering