Beursagenda

Hier kunt een u overzicht bekijken van de aankomende beurzen waar Safety4yoU op staat. Verder kunt u op deze pagina de data's, beurswebsites en standnummers vinden.

Bekijk hieronder een impressie van Safety4yoU op de jaarbeurs:                     
                                                                                                                                             
 

Estetika Lente

Estetika is dé ontmoetingsplaats in de Benelux voor allen die professioneel actief zijn in de schoonheidssector. Een unieke beurs waar de professionele bezoeker reeds meer dan 35 jaar het meest complete overzicht vindt op het gebied van apparatuur, producten, technieken en vorming.

Data           : 10 t/m 12 Maart 2018
Website : Estetika 
Locatie : Brussels Expo
Standnummer   : Paleis 3, stand 710

 

Beauty Trade Special

De grootste vakbeurs voor beauty professionals - Beauty Trade Special - is het event van de professionele beauty branche en biedt:

Jij hebt een passie voor je werk. Dus natuurlijk wil je bijblijven op je vakgebied! Tijdens hét beauty event en de vakbeurs van het jaar - Beauty Trade special - ben je in één dag weer helemaal op de hoogte en tot in je tenen toe geïnspireerd. Laat je verrassen en inspireren. Spot de nieuwste trends en leg nieuwe, boeiende contacten waarmee jij de toekomst tegemoet gaat. Beauty Trade special is hét beautyevent dat je niet mag missen!

Data           : 7 t/m 9 April 2018
Website : Beauty Trade Special 
Locatie : Jaarbeurs Utrecht 
Standnummer   : Hal 12, stand D060

 

Vakbeurs uiterlijke verzorging Hardenberg

Het is de inkoopbeurs voor visagisten, schoonheidsspecialisten, pedicures, masseurs en nagelstylisten uit Noordoost-Nederland. Tijdens de beurs doet u inspiratie op en kunt u uitstekend zaken doen. Voor iedere branche is er een eigen programma en genoeg te beleven! Er zijn workshops, demo's, trainingen, lezingen, wedstrijden en meer!

Data           : 26 t/m 28 Mei 2018
Website : Vakbeurs Hardenberg
Locatie : Evenementenhal Hardenberg 
Standnummer   : nog niet bekend