Betalen

Betaalmethodes
In de webshop van Safety4yoU kunt u betalen middels onderstaande betaalmethodes:

-          iDEAL

-          Creditcard (Mastercard/Visa)

-          Mistercash/Bancontact

-          Paypal (binnenkort beschikbaar)

Wanneer u problemen ondervindt bij het betaalproces van uw bestelling of u uw bestelling telefonisch plaatst, kunt u gebruik maken van het Sisow betaalsysteem. U ontvangt dan een orderbevestiging met een betaallink.

Facturen
Wanneer uw bestelling is verzonden, krijgt u per mail een bevestiging. Om een steentje bij te dragen aan een beter milieu, sturen wij de facturen digitaal.

BTW-tarief
Nederlandse klanten betalen voor al onze producten en diensten het standaard BTW-tarief van 21%. Klanten die in het buitenland woonachtig zijn en in bezit zijn van een geldig BTW/VAT nummer, kunnen aanspraak maken op vrijstelling van BTW. Wanneer u tijdens het afrekenproces uw geldige BTW/VAT nummer invoert wordt er een 0% BTW-tarief toegepast.

Kortingscode
Wanneer u een kortingscode heeft ontvangen kunt u deze tijdens het afrekenproces invullen. De korting wordt automatisch verwerkt. Kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes.

Terugbetalen
Heeft u onverhoopt uw bestelling dubbel geplaatst en betaald of wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via 0513 435453. Bij annulering van uw bestelling wordt 20% annuleringskosten in rekening gebracht. Wij streven ernaar om uw geld terug te storten binnen 10-14 dagen.