Bekijk de salonapparatuur

Ga terug naar Home

Bekijk de Saloninrichting

Bekijk de nagelartikelen

Bekijk de producten van Yellow Rose

Populair

mixcoco gellak

Mixcoco gellak

Nu verkrijgbaar: Classic gellak, Thermo gellak, Cateye gellak en One-step gellak

hars artikelen

Harsproducten

Uitgebreid assortiment harsblokjes, harspatronen en bijbehorende benodigdheden.

beauty maskers

Beautymaskers

Vliesmaskers, poedermaskers en oogmaskers in verschillende soorten.

Volg Safety4you op socialmedia

MEEST VERKOCHT

Safety4yoU is een totaal leverancier op het gebied van uiterlijke verzorging. Wij beschikken over het grootste assortiment in professionele producten voor de uiterlijke verzorgingsbranche. Jarenlang hebben wij de beauty branche zorgvuldig bestudeerd, alle ontwikkelingen rondom deze branche nauwkeurig in de gaten gehouden en vele bezoeken gebracht aan landen als Amerika, Griekenland, Italië, Frankrijk en Zuid-Korea met als doel: het beste van het beste naar de Nederlandse markt te halen. Lees meer...

Wij streven er naar om onze klanten een zo gevarieerd mogelijk assortiment aan te bieden. Wij houden de trends en ontwikkelingen op het gebied van beauty en verzorging scherp in de gaten door de hele wereld af te reizen op zoek naar de beste beauty artikelen. Heeft u interesse in een bepaalde merk of product, laat het ons dan gerust weten via het contactformulier op onze website. Momenteel werken wij met de volgende merken: Yellow Rose, Depil-OK, Sina Nail, RefectoCil, Kativa, Mixcoco, Kiss Beauty, Karite, Daisy Nail, Topstar, Samenwerkende Pedicures etc.

Wilt u ons assortiment liever in het echt zien? Kom dan eens vrijblijvend bij ons langs. Onze showroom is gevestigd op het bedrijventerrein Heerenveen-Zuid aan de Uraniumweg 10.

Openingstijden

Onze showroom is geopend op:

Maandag : 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag : 09:00 - 17:00 uur
Woensdag : 09:00 - 17:00 uur
Donderdag : 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag : 09:00 - 17:00 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer..

Safety4yoU is aanwezig op vele vakbeurzen ieder jaar! Wilt u ons ook bezoeken op een vakbeurs?
Klik hier en bekijk de beursagenda voor de komende periode.

Hieronder een impressie van Safety4yoU op de jaarbeurs.

Bent u schoonheidsspecialist en wil u graag meer innovatieve behandelingen in uw schoonheidssalon aanbieden? Wij bieden vele verschillende cursussen aan! In onze cursussen komt zowel theorie als praktijk aan bod.

Klik hier voor een overzicht van onze beschikbare cursussen.

U kunt zich inschrijven door contact met ons op te nemen via ons contactformulier of door een e-mail naar klantenservice@safety4you.eu te sturen.