PRODUCTEN & SERVICE

Safety4yoU helpt u graag met het (her)inrichten van uw salon! De inrichting van uw salon is als een visitekaartje, een mooie professionele saloninrichting is van groot belang en dat begrijpen wij maar al te goed! Bent u schoonheidsspecialiste? Kapper? Pedicure? Of nagelstyliste? Bij Safety4yoU kunt u terecht voor een complete saloninrichting in diverse schoonheidsbranches. Het uitgebreide assortiment saloninrichting bestaat uit onder andere: behandelstoelen, tabouretten, trolleys, massagetafels, manicuretafels, kappersstoelen etc.

Het assortiment van Safety4yoU is gecomplementeerd met salonapparatuur. Huidverbeteringsapparatuur, afslankapparatuur, harsapparatuur, nagelapparatuur, alles wat u nodig heeft bij het uitvoeren van behandelingen. Al onze apparatuur is CE en FDA gecertificeerd. Wanneer u graag uw salonaanbod wilt uitbreiden met huidverbeteringsapparatuur kunt u trainingen volgen in showroom onder begeleiding van zeer ervaren schoonheidsspecialistes.

Een complete saloninrichting is met name als starter een grote investering. Wij kunnen door het met zorg samenstellen van het assortiment u een hoge kwaliteit bieden tegen toch voordelige prijzen!

UITGELICHTE PRODUCTEN

 • Item Preview SALONINRICHTING
  SCHOONHEIDSSPECIALISTEN

  SALONINRICHTING SCHOONHEIDSSPECIALISTEN

  Bent u opzoek naar complete saloninrichting? Bij ons kunt u terecht voor o.a. behandelstoelen (elektrisch en hydraulisch), tabouretten, werktafels & trolleys, vapozones, loupe lampen, receptiebalies en een grote variatie aan cosmetische accessoires. Een mooie inrichting voor uw schoonheidssalon met kwalitatief hoogwaardige meubels bestelt u eenvoudig via onze webshop.

 • Item Preview SALONINRICHTING
  NAGELSTYLISTEN

  SALONINRICHTING NAGELSTYLISTEN

  Wij zijn tevens gespecialiseerd in het inrichten van nagelsalons. Safety4yoU beschikt over een ruim aanbod aan manicure tafels, manicure tabouretten, tafellampen en nagel accessoires. Verder kunt u bij ons eveneens terecht voor artikelen op het gebied van handverzorging en voetverzorging.

 • Item Preview SALONINRICHTING
  KAPPERS

  SALONINRICHTING KAPPERS

  Safety4yoU biedt alles op het gebied van kappersinterieur voor de salon. Bij ons vindt u onder andere: kappersstoelen, kaptafels, wastafels, werktafels & trolleys en tabouretten. Bekijk ons ruime aanbod via de webshop of kom langs in onze showroom.

 • Pedicure Spa SALONINRICHTING SPA
  & WELLNESS

  SALONINRICHTING SPA & WELLNESS

  In een SPA & wellness omgeving is het extra van belang dat mensen zich kunnen ontspannen. Safety4yoU beschikt over een groot aanbod aan luxe SPA & wellness interieur, waaronder: massagebanken, receptie balies, massage apparatuur en presentatie wanden.

 • Item Preview SALONAPPARATUUR SCHOONHEIDSSPECIALISTEN

  SALONAPPARATUUR SCHOONHEIDSSPECIALISTEN

  Bij ons kunt u terecht voor het grootste aanbod aan salonapparatuur voor uw schoonheidssalon. Onze salonapparatuur kan worden onderverdeeld in: multifunctionele apparatuur (torens), specialistische apparatuur (microdermabrasie, mesotherapie en IPL) en afslankapparatuur (cavitatie en cryojett). Al onze apparatuur is CE & FDA gecertificeerd.

 • Item Preview SALONAPPARATUUR NAGELSTYLISTEN

  SALONAPPARATUUR NAGELSTYLISTEN

  Salonapparatuur is onmisbaar in elke nagel- en/of pedicuresalon. Bij Safety4yoU kunt u terecht voor al uw nagel apparatuur, waaronder: UV & LED lampen, bureaulampen, freesmachines & freesbitjes, drogers en stofafzuigers.

 • Item Preview SALONARTIKELEN
  KAPPERS

  SALONARTIKELEN KAPPERS

  Bij Safety4yoU vindt u een ruim aanbod aan kappersartikelen, waaronder: borstels, föhnborstels, kammen, boucle clips, haarklemmen, verfkwasten, etc. Tevens zijn wij de trotse leverancier van het prachtige Peruviaanse haarverzorgingsmerk Kativa. Wij beschikken tot op heden over 4 verschillende productlijnen van Kativa: Argan Oil, Quinoa, Keratine en Collageen.

 • Item Preview SALONAPPARATUUR
  SPA & WELLNESS

  SALONAPPARATUUR SPA & WELLNESS

  Wij beschikken over een ruim assortiment innovatieve SPA & wellness apparatuur, waaronder: de facemask machine, professionele hot stone sets en handdoekwarmers. Tevens beschikken wij over een grote collectie textielproducten, waaronder: uniforms, bandeaus, kompresdoeken, badlakens, badjassen en veel meer.

 • Item Preview

  HARSARTIKELEN

  HARSARTIKELEN

  Bij Safety4yoU vindt u een grote variatie aan hars- en paraffine producten. Onze harsproducten (blikken, potten, patronen en cassettes) zijn speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. In onze hars wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke ingrediënten. Tevens beschikken wij over een groot aanbod professionele harsapparatuur en paraffinebaden.

 • Item Preview

  NAGELARTIKELEN

  NAGELARTIKELEN

  Safety4yoU is dé groothandel voor nagelstylisten en pedicures. Wij bieden een groot assortiment professionele nagel-, acryl-, gel- en nail-art artikelen voor een scherpe prijs. Wij zijn trots op ons eigen gellak merk Mixcoco. Mixcoco omvat meer dan 238 kleuren en bestaat uit 4 verschillende lijnen: classic gellak, one-step gellak, cat eye magnetic gellak en CC thermolak.

 • Item Preview

  DISPOSABLES

  DISPOSABLES

  Safety4yoU - aanvankelijk Dispo-Dent B.V. - is ooit begonnen met het importeren van disposables en is ondertussen uitgegroeid tot een expert in deze categorie. Wij kennen als geen ander het belang van hygiëne in de werkomgeving en bieden een compleet assortiment disposables in vele verschillende maten en kleuren. Ons eigen merk Top Star is speciaal ontwikkeld om producten, gebruikers en/of patiënten te beschermen tegen besmetting en worden ingezet in omgevingen waarin hygiëne een zeer belangrijke rol speelt. Bekijk ons assortiment via de webshop of kom langs in onze showroom.

 • Item Preview

  YELLOW ROSE

  YELLOW ROSE PRODUCTEN

  Wij zijn exclusief distributeur van het innovatieve huidverzorgingsmerk Yellow Rose! Jarenlange ervaring en wetenschappelijke kennis in combinatie met het implementeren van de laatste beauty ontwikkelingen heeft geresulteerd in 27 kwalitatief hoogwaardige productlijnen voor zowel het gezicht als lichaam. Het uitgebreide assortiment heeft ervoor gezorgd dat vele salons al hebben gekozen voor Yellow Rose Cosmetics. Het van origine Griekse, internationale, huidverzorgingsmerk wordt geproduceerd volgens de GLP en GMP kwaliteitsnormen. De producten zijn veilig, dierproefvrij en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

YELLOW ROSE

Yellow Rose heeft zowel diverse basislijnen als specialistische lijnen, waardoor u als salon de beste huidverzorgingsproducten en behandelingen aan uw klanten kunt bieden. De hoge concentraties werkstoffen zorgen voor zowel onmiddellijke als lange termijn resultaten!

ONZE SHOWROOM

Ontdek ons brede assortiment saloninrichting en salonapparatuur in onze webshop! U kunt natuurlijk ook het assortiment komen bekijken in onze showroom, daar is geen afspraak voor nodig. Ons team staat voor u klaar met een eerlijk en deskundig advies.

CONTACT

 • Adres: Uraniumweg 10, 8445 PH Heerenveen
 • Bestellingen en vragen over de leveringen: 0513 43 54 53
 • Product- en cursusinformatie: 0513 74 50 35
 • Verkoop: 0513 74 50 30

 • Klachten worden uitsluitend per e-mail in behandeling genomen.

 • Email: klantenservice@safety4you.eu
 • Website: www.safety4you.eu

Bedankt voor uw bericht.

Er wordt z.s.m. contact met u opgenomen.