OVER ONS

WIE ZIJN WIJ?

Safety4yoU is een totaal leverancier op het gebied van uiterlijke verzorging. Wij beschikken over het grootste assortiment in professionele producten voor de uiterlijke verzorgingsbranche. Jarenlang hebben wij de beauty branche zorgvuldig bestudeerd, alle ontwikkelingen rondom deze branche nauwkeurig in de gaten gehouden en vele bezoeken gebracht aan landen als Amerika, Griekenland, Italië, Frankrijk en Zuid-Korea met als doel: het beste van het beste naar de Nederlandse markt te halen.

Uiterlijke verzorging is een alsmaar groeiende markt waarbij de lat steeds hoger wordt gelegd. De vraag naar geavanceerde techniek op het gebied van beauty en de verbeterde producten die daarbij horen is in stijgende lijn. Voor Safety4yoU is het van groot belang om bij te blijven met deze trend. Wij luisteren naar onze klanten en streven ernaar onze service voortdurend te verbeteren. Ons motto: “Goed is nooit goed genoeg, het kan altijd beter!” en dat weten onze vaste klanten en langdurige partners maar al te goed. Onze klantenservice wordt verleent door ervaren beauty professionals en leden van ons management team. Wij begrijpen uw uitdagingen en zijn hier om te helpen!

ONZE WAARDEN

Safety4yoU staat garant voor service, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij delen uw passie voor schoonheid. Door een combinatie van kwaliteitsproducten en hoogwaardige service werken wij samen met u om uw beauty onderneming tot een succes te maken.

ONZE MISSIE

Het innoveren van de Nederlandse beauty branche, door het aanleveren van kwalitatief hoogwaardige producten en de beste service tegen de voordeligste prijzen.

Wij willen een bijdrage leveren aan de sociale en economische vooruitgang door ons altijd te houden aan de wettelijk verplichte eisen omtrent de veiligheid en gezondheid en het continu opleiden van onze medewerkers met behulp van een gerichte organisatiestructuur.

ONZE VISIE

Wij bieden u een uniek concept, namelijk: alles onder één dak voor een zeer voordelige prijs. Wij willen beauty toegankelijk maken voor iedere beauty professional die gepassioneerd is over zijn of haar vak. De kwaliteit van de producten en de techniek die wij bieden zal echter nooit ten koste gaan van de prijs. Dit bereiken wij door middel van duurzame strategie, bewuste keuzes met betrekking tot productie en scherpe beleid omtrent de veiligheid en welzijn van onze klanten. U kunt bij ons terecht voor:

Gebruiksartikelen: huidverzorging, nagelartikelen, cosmetica, SPA & wellness, kappersartikelen, textiel, ontharing en producten op het gebied van afslanken.
Saloninrichting en apparatuur: onze apparatuur is CE en FDA gecertificeerd.
Cursussen en trainingen: onze cursussen worden gegeven voor individuen en groepen door gecertificeerde en ervaren docenten.
Service: compleet advies voor en na uw aankoop.

About us

Wij bieden u een uniek concept, namelijk: alles onder één dak voor een zeer voordelige prijs. Wij willen beauty toegankelijk maken voor iedere beauty professional die gepassioneerd is over zijn of haar vak. De kwaliteit van de producten en de techniek die wij bieden zal echter nooit ten koste gaan van de prijs. Dit bereiken wij door middel van duurzame strategie, bewuste keuzes met betrekking tot productie en scherpe beleid omtrent de veiligheid en welzijn van onze klanten. U kunt bij ons terecht voor:

 1. OPRICHTING

  1987

  Het bedrijf is opgericht door P.H. van den Berg als groothandel in handschoenen - voornamelijk voor tandartsen, mondhygiënisten, fysiotherapeuten en zorgklinieken.

 2. TOP STAR

  1992

  Safety4yoU begint als één van de eersten met het importeren van disposables, o.a. haarnetjes, mondmaskers, kimono’s en diverse persoonlijke bescherming in een grote variatie aan kleuren onder het eigen merk Top Star.

 3. NIEUW CONCEPT

  2006

  Het assortiment wordt uitgebreid met een totaal nieuw concept, namelijk gebruiksartikelen voor de beauty branche.

 4. IMPORT
  APPARATUUR

  2007

  Safety4yoU begint met het importeren van hoogwaardige apparatuur, saloninrichting en huidverzorgingsproducten.

 5. BEAUTY
  UITBREIDING

  2008

  Verdere uitbereiding van het assortiment ‘beauty’ met de categorieën: nagels, visagie en kappers. Safety4yoU participeert in haar allereerste beauty beurs.

 6. YELLOW ROSE

  2009

  Safety4yoU wordt de exclusieve distributeur van het luxe cosmetica merk Yellow Rose in de BeNeLux.

 7. SHOWROOM
  OPENING

  2010

  Opening van de allereerste showroom, een totaalconcept voor de beauty branche.

 8. MIXCOCO

  2012

  Safety4yoU wordt geraakt door een grote brand. Verhuizing naar een tijdelijke bedrijfsruimte vindt plaats in hetzelfde jaar. Ondanks alles staat Safety4yoU gewoon op de eerstvolgende beurs. Safety4yoU registreert en introduceert, in hetzelfde jaar, haar eigen merk voor nagelproducten MIXCOCO.

 9. NIEUWE BEDRIJFSRUIMTE

  2014

  Verhuizing naar een nieuwe bedrijfsruimte, waar nu de grootste beauty showroom van Friesland is gevestigd.

 10. NIEUWE WEBSITE

  2016

  Safety4yoU lanceert een vernieuwde website.

ONS TEAM

Ontmoet ons team van beauty specialisten. Ons team kenmerkt zich door een grote diversiteit aan kennis, ervaring en creativiteit. Wij staan dagelijks voor u klaar.

Piet and Elena van den Berg

DE EIGENAREN

Piet & Elena van den Berg

Piet van den Berg heeft een achtergrond in fysiotherapie en is afgestudeerd aan de Academie Instituut Fysiotherapie in Utrecht. In 1987 richtte Piet Dispo-Dent B.V. op, deze was voornamelijk gericht op tandartsen. In 2006 sloot Elena van den Berg zich aan bij het bedrijf, zij breidde het assortiment verder uit met beauty artikelen en apparatuur voor de uiterlijke verzorgingsbranche.

Elena heeft een achtergrond in commerciële economie en reist regelmatig de wereld af op zoek naar de nieuwste producten. Met hun passie voor het vak, gedrevenheid en meer dan een kwart eeuw aan ervaring, weten Piet en Elena hun kennis ook spelenderwijs over te brengen op hun jongere generatie medewerkers. Teamwerk staat daarbij hoog in het vaandel. Hun motto is: “Niemand van ons is zo slim, als ons allemaal samen.”

Sietske Leenstra

Sietske Leenstra

Karla de Jong

Karla de Jong

Anna Reitsma

Anna Reitsma

Anca Jonker

Anca Jonker

Lisanne Postma

Lisanne Postma

Leonie Vaartjes

Leonie Vaartjes

Regina van der Woude

Regina van der Woude

Ids Wijnia

Ids Wijnia

Anita Borg

Anita Borg

Wietske de Jong

Wietske de Jong

CONTACT

 • Adres: Uraniumweg 10, 8445 PH Heerenveen
 • Bestellingen en vragen over de leveringen: 0513 43 54 53
 • Product- en cursusinformatie: 0513 74 50 35
 • Verkoop: 0513 74 50 30

 • Klachten worden uitsluitend per e-mail in behandeling genomen.

 • Email: klantenservice@safety4you.eu
 • Website: www.safety4you.eu

Bedankt voor uw bericht.

Er wordt z.s.m. contact met u opgenomen.